Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија на 31.03.2020 година во 13:20 часот ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Вторник, Март 31, 2020 - 13:15