Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 31.03.2020 година во 16:30 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Вторник, Март 31, 2020 - 16:30 to 17:30