Прес-конференција на министерката за финансии Нина Ангеловска

Министерката за финансии Нина Ангеловска на 01.04.2020 година во 11:30 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Среда, Април 1, 2020 - 11:30 to 12:30