Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 01.04.2020 година во 14:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

 

Календар Влада: 
Среда, Април 1, 2020 - 14:00 to 15:00