Вицепремиерката Шекеринска, министерот Филипче и градоначалникот на Град Скопје, Шилегов, ќе ја посетат локацијата каде е поставена мобилната болница

На 02.04.2020 година во 14:00 часот, на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“, круг на Инфективната клиника, заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска заедно со министерот за здравство, Венко Филипче и градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, ќе ја посетат локацијата каде е поставена мобилната болница која што ќе биде во функција на Министерството за здравство.

Календар Влада: 
Четврток, Април 2, 2020 - 14:00 to 15:00