Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски

На 02.04.2020 година во 13:30 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Четврток, Април 2, 2020 - 13:30 to 14:30