Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Mинистерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 02.04.2020 година во 17:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Четврток, Април 2, 2020 - 17:00 to 18:00