Прес-конференција на заменик министерот за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик министерка Санела Шкријељ

На 03.04.2020 година со почеток во 11:00 часот, заменик министерот за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик министерка Санела Шкријељ ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
E premte, Prill 3, 2020 - 11:00 to 11:30