Прес-конференција на министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески

На 07.04.2020 (вторник) со почеток во 11:00 часот, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески ќе одржи прес-конференција.

 

Календар Влада: 
Вторник, Април 7, 2020 - 11:00 to 11:30