Прес-конференција на МИОА, МОН и Телеком

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, министерот за образование Арбер Адеми и директорот на Македонски Телеком, Никола Љушев на 07.04.2020 година (вторник) со почеток во 15:00 часот, ќе одржат прес-конференција.
 

Календар Влада: 
Вторник, Април 7, 2020 - 15:00 to 16:00