Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 08.04.2020 година со почеток во 11:30 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

Календар Влада: 
Среда, Април 8, 2020 - 11:30 to 12:45