Прес-конференција на министерот за економија, Крешник Бектеши

Министерот за економија Крешник Бектеши на 08.04.2020 (среда) со почеток во 12:30 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Среда, Април 8, 2020 - 12:30 to 13:30