Обраќање на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, Венко Филипче, денеска (петок, 10.04.2020 година), во 10:00 часот, ќе има обраќање.

Календар Влада: 
Петок, Април 10, 2020 - 10:00 to 11:00