Онлајн информативна видеосесија КОВИД-19, прашања и одговори за социјалните мерки

На 11.4.2020 (сабота) во 13:00 часот, преку онлајн стрим на видеосесија „КОВИД-19, прашања и одговори за социјалните мерки“, Владата на Република Северна Македонија ќе ги информира граѓаните и медиумите за сите детали поврзани со конкретните уредби донесени за корисниците на социјална заштита, лицата од неформалната економија и тие кои останале без приходи.

Календар Влада: 
Сабота, Април 11, 2020 - 13:00 to Недела, Април 12, 2020 - 13:45