КОВИД-19, Прашања и одговори: Како психолошки да го победиме коронавирусот

Денеска, 10.04.2020 година (петок) во 21:00 часот, преку онлајн стрим на видеосесија „КОВИД-19, на тема „Прашања и одговори: Како психолошки да го победиме коронавирусот“,
ќе разговараме со Маријана Станковиќ, специјалист по медицинска психологија, когнитивно бихевиорален консултант при ЈЗУ „Универзитетска Клиника за Психијатрија“ и Иво Куновски, психолог при ЈЗУ „Универзитетска клиника за психијатрија“. 

Видеосесијата ќе се емитува на јутјуб каналот на Владата, како и на фејсбук страниците https://www.facebook.com/koronavirus.gov.mk и https://www.facebook.com/VladaMK.
 

Календар Влада: 
Friday, April 10, 2020 - 21:00 to 21:30