Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче на 10.04.2020 година во 17:45 часот, ќе одржи прес-конференција.

 

Календар Влада: 
Петок, Април 10, 2020 - 17:45 to 18:30