Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче на 13.04.2020 година во 14:30 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Понеделник, Април 13, 2020 - 14:30 to 15:30