Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Mинистерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 14.04.2020 година во 16:30 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Вторник, Април 14, 2020 - 16:30 to 17:30