Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

 На 14.04.2020 година со почеток во 14:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе ја одржи 41-та седница. Седницата ќе се одвива преку видео-интернет комуникација, со цел почитување на мерките и препораките за спречување на ширењето на коронавирусот КОВИД - 19.

Календар Влада: 
Вторник, Април 14, 2020 - 14:00 to Среда, Април 15, 2020 - 14:45