Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 16.04.2020 година со почеток во 14:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница. Седницата ќе се одвива преку видео-интернет комуникација, со цел почитување на мерките и препораките за спречување на ширењето на коронавирусот КОВИД - 19.

 

Календар Влада: 
Четврток, Април 16, 2020 - 14:00 to 15:30