Прес-конференција на министерот за економија, Крешник Бектеши

Министерот за економија, Крешник Бектеши, денеска 17.04.2020 (петок) со почеток во 13:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
E premte, Prill 17, 2020 - 13:00 to 14:00