Прес-конференција на МЗШВ Димковски, МФ Ангеловска и директорот Бабовски

Mинистерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, министерката за финансии, Нина Ангеловска и директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, Николче Бабовски на 18.04.2020 година во 12:30 часот, ќе одржат прес-конференција.  

Календар Влада: 
Saturday, April 18, 2020 - 12:30 to 13:30