Онлајн прес видеосесија КОВИД-19 „Прашања и одговори: Ретроспектива коронавирус МК“

На 18.04.2020 година (сабота) во 13:30 часот, преку онлајн стрим на прес видеосесија КОВИД-19, на тема „Ретроспектива: коронавирус МК“ ќе разговараме со претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, заменикот на претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи и министерот за здравство, Венко Филипче.

Календар Влада: 
E shtunë, Prill 18, 2020 - 13:30 to 15:00