Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 22.04.2020 година со почеток во 15:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница, која ќе се одвива преку видео-интернет комуникација.
 

Календар Влада: 
E mërkurë, Prill 22, 2020 - 15:00 to 16:00