Прес-конференција на премиерот Спасовски и министерот за здравство Филипче

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски и министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 22.04.2020 година во 17:00 часот, ќе одржат прес-конференција, преку онлајн-видео комуникација.

Календар Влада: 
E mërkurë, Prill 22, 2020 - 17:00 to 18:00