Прес-конференција за новата кредитна линија за бескаматни кредити преку Развојната банка

На 24.4.2020 (петок) со почеток во 12:30 часот, министерката за финансии Нина Ангеловска, директорот на Развојната банка на Република Северна Македонија Кире Наумов и директорката на Централниот регистар Марија Бошковска Јанковски ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
Friday, April 24, 2020 - 12:30 to 13:30