Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Mинистерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 27.4.2020 година во 15:30 часот, ќе одржи прес-конференција, преку онлајн-видео комуникација.

Календар Влада: 
Понеделник, Април 27, 2020 - 15:30 to 16:30