Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 28.4.2020 година во 15:00 часот, ќе одржи прес-конференција, преку онлајн-видео комуникација.

Календар Влада: 
E martë, Prill 28, 2020 - 15:00 to E mërkurë, Prill 29, 2020 - 15:45