Прес-конференција на министерката за финансии, Ангеловска и директорката на Управата за јавни приходи, Лукаревска

Во среда (29.04.2020) со почеток во 10:00 часот министерката за финансии, Нина Ангеловска и директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска ќе одржат прес-конференција. Преку видео изјава свое излагање ќе има и директорот на Светска банка за Северна Македонија и Косово во рамките на регионот на Европа и Централна Азија, Марко Мантованели.

Календар Влада: 
E mërkurë, Prill 29, 2020 - 10:00 to E enjte, Prill 30, 2020 - 10:45