Прес-конференција на Инспекцискиот совет

Претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, заедно со Стојко Пауновски - директор на Државен пазарен инспекторат, Иринка Сотирова - директорка на Државен санитарен и здравствен инспекторат, Висаре Риза - Агенција за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), Аљадин Хавзиу - директор на Државен инспекторат за труд, Руфат Хусеини - директор на Државен инспекторат за транспорт и Зоран Атанасов - директор на Агенција за храна и ветеринарство, на 30.4.2020 година со почеток во 13:00 часот, ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
E enjte, Prill 30, 2020 - 13:00 to E premte, Maj 1, 2020 - 13:45