Прес-конференција на министерот за здравство, Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 30.4.2020 година во 15:00 часот, ќе одржи прес-конференција, преку онлајн-видео комуникација.
 

Календар Влада: 
E enjte, Prill 30, 2020 - 15:00 to E premte, Maj 1, 2020 - 15:45