Прес-конференција на Ден Дончев, директор на Фондот за здравствено осигурување

На 30.4.2020 (четврток) со почеток во 14:00 часот директорот на Фондот за здравствено осигурување, Ден Дончев ќе одржи прес-конференција.
 

Календар Влада: 
E enjte, Prill 30, 2020 - 14:00 to 14:45