Прес-конференција на министерот за образование, Арбер Адеми

На 30.4.2020 (четврток) со почеток во 16:00 часот министерот за образование, Арбер Адеми ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Четврток, Април 30, 2020 - 16:00 to Петок, Мај 1, 2020 - 16:45