Прес-конференција на министерката за финансии, Ангеловска и заменик министерката за финансии, Елези

На 04.05.2020 година (понеделник), во 10:45 часот, прес-конференција ќе одржат министерката за финансии, Нина Ангеловска и заменик министерката за финансии, Ширет Елези. 

Календар Влада: 
Monday, May 4, 2020 - 10:45 to 11:30