Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 04.05.2020 година во 15:30 часот, ќе одржи прес-конференција.
 

Календар Влада: 
Понеделник, Мај 4, 2020 - 15:30 to 16:30