Прес-конференција на Фатмир Битиќи, советник на премиерот

На 05.05.2020 година (вторник), во 11:30 часот прес-конференција ќе одржи советникот на премиерот, Фатмир Битиќи.

Календар Влада: 
Вторник, Мај 5, 2020 - 11:30 to 12:30