Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 5.5.2020 година со почеток во 13:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница, која ќе се одвива преку видео-интернет комуникација.

Календар Влада: 
Tuesday, May 5, 2020 - 13:00 to Wednesday, May 6, 2020 - 13:45