Прес-конференција на министерот за економија, Крешник Бектеши

Министерот за економија Крешник Бектеши, на 06.05.2020 (среда) со почеток во 12:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
E mërkurë, Maj 6, 2020 - 12:00 to 13:00