Прес-конференција на министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини

На 06.05.2020 (среда) со почеток во 11:00 часот министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Среда, Мај 6, 2020 - 11:00 to Четврток, Мај 7, 2020 - 11:45