Прес-конференција на министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини

На 06.05.2020 (среда) со почеток во 11:00 часот министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
E mërkurë, Maj 6, 2020 - 11:00 to E enjte, Maj 7, 2020 - 11:45