Делегација предводена од премиерот Спасовски на видео конференција за Загрепскиот Самит на Европската унија и Западен Балкан

На 06.05.2020 година делегација предводена од претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, ќе учествува на Загрепскиот Самит на Европската унија и Западен Балкан преку видео конференција.

Календар Влада: 
Среда, Мај 6, 2020 (Цел ден)