Прес-конференција на заменик министерот за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик министерка, Санела Шкријељ

На 06.05.2020 година со почеток во 13:30 часот, заменик министерот за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик министерка, Санела Шкријељ ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
Среда, Мај 6, 2020 - 13:30 to 14:30