Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче  на 07.05.2020 година во 14:30 часот, ќе одржи прес-конференција.

 

Календар Влада: 
Четврток, Мај 7, 2020 - 14:30 to 15:30