Присуство на ПВРСМ Спасовски на увид во изградба на станбена зграда во Пробиштип, наменета за социјално ранливите категории на граѓани

На 08.05.2020 година со почеток во 11:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, директорот на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен и деловен простор од значење за Републиката-Скопје, Кристијан Трајковски и градоначалникот на Oпштина Пробиштип, Драган Анастасов ќе направат увид во градежните активности на изградба на станбена зграда во Пробиштип, наменета за социјално ранливите категории на граѓани.

Календар Влада: 
Friday, May 8, 2020 - 11:30 to 12:30