Прес-конференција на директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска

Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска денеска 08.05.2020 година (петок), во 11:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Friday, May 8, 2020 - 11:00 to Saturday, May 9, 2020 - 11:45