Прес-конференција на директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска

Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска денеска 08.05.2020 година (петок), во 11:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
E premte, Maj 8, 2020 - 11:00 to 12:00