Прес-конференција на министерот за здравство, Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 8.5.2020 година во 15:30 часот, ќе одржи прес-конференција.
 

Календар Влада: 
Friday, May 8, 2020 - 15:30 to 16:30