Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 08.05.2020 година со почеток во 16:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.
 

Календар Влада: 
Friday, May 8, 2020 - 16:00 to 17:30