Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Mинистерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 12.05.2020 година во 12:30 часот, ќе одржи прес-конференција.

 

Календар Влада: 
E martë, Maj 12, 2020 - 12:30 to 13:30