Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 12.5.2020 година со почеток во 16:30 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.
 

Календар Влада: 
E martë, Maj 12, 2020 - 16:30 to 17:30